Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
056 32 54 01 info@co9.be

FAQ

Veelgestelde Vragen

Wat maakt een Co9 zo bijzonder?

Deelnemers aan een Co9 moeten helemaal uit hun comfortzone treden. Het begint al bij de boeking: wat je als deelnemer te wachten staat, is één groot mysterie. Het draaiboek staat immers niet van A tot Z beschreven. De bestemming is onbekend en bij bepaalde Co9’s (nl. deze met open inschrijvingen) kom je zelfs pas enkele uren na aankomst te weten wie de medekandidaten zijn. Behalve dat de proeven voor iedereen geschikt zijn, is verder niets geweten over het type challenges. Contact met het thuisfront is enkel in gecontroleerde omstandigheden mogelijk, en de adrenaline neemt het geleidelijk over van de vermoeidheid. Mysterie, adrenaline en spanning zorgen voor een erg exclusieve setting.

Voor wie zijn Co9's bedoeld?

Met dit concept mikken we vooral op managers en meerwaardezoekers. Uit wetenschappelijke studies is gebleken dat het treden uit je comfortzone ervoor zorgt dat je volop met jezelf wordt geconfronteerd. Je rugzak vol zorgen maakt plaats voor een rugzak vol nieuwe inzichten en vernieuwde energie. De intensiteit van de Co9’s zorgt ervoor dat reeds na 24 uur een geestelijke ommeslag gebeurt, waarbij de deelnemers aan introspectie gaan doen. Geconfronteerd met medekandidaten die zich in eenzelfde setting bevinden, overgoten met een saus van competitie én samenwerking, worden intussen intense banden gesmeed. In die zin doen Co9’s dienst als vernieuwend netwerkconcept. Niet zelden groeien vanuit de schoot van een Co9 interessante professionele samenwerkingen.

Wanneer kan ik deelnemen aan een Co9?

Wens je individueel deel te nemen aan een Co9 en zodoende in contact te komen met gelijkgestemden, dan zijn de Co9’s met open inschrijving perfect voor jou. Regelmatig worden nieuwe datums toegevoegd. Contacteer ons voor de beschikbare datums. Wens je daarentegen in te schrijven met een managementteam, projectteam of vriendengroep van min. 6 en max. 9 deelnemers, volstaat het contact met ons op te nemen en zoeken we naar een geschikte datum. Zelfs als de groep groter is, kan ons concept aangepast worden om tegemoet te komen aan de samenstelling van jouw groep.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Alle kosten zijn inbegrepen, behalve persoonlijke uitgaven. Er staan je dus geen extra verrassingen meer te wachten tijdens een Co9. We raden je wel aan om vooraf een bijstandsverzekering te boeken. De Co9’s worden professioneel begeleid. Als deelnemer word je dus niet aan je lot overgelaten.

Koop ik geen lege doos?

Letterlijk gezien klopt deze uitspraak. Door de aard van het beestje weet je vóór vertrek immers niet wat je mag verwachten. Het bedrijf achter Co9 – E&T Consulting Services BV – zal echter de zorgvuldig opgebouwde reputatie niet hypothekeren met dit concept. De afgelopen 10 jaar focuste dit bedrijf op de markt van de teambuilding activiteiten, waarbij kwaliteit en klantgerichtheid steeds centraal stonden. Talrijke referenties kunnen dit bevestigen.

Kan ik deelnemen aan meerdere Co9's?

Onze Co9’s vinden plaats op diverse locaties. Op elke locatie is de opzet anders en verlopen de proeven anders. Wie eerder aan een Co9 deelnam, haalt daarom bitter weinig voordeel uit de opgedane voorkennis.

Is er een individuele winnaar?

Tijdens een Co9 is er inderdaad een spannende score-opbouw, resulterend in een enerverende finale etappe met één individuele winnaar. Toch is de opzet van die aard dat de deelnemers elkaar nodig hebben in de dagen en uren vóór de finale. Een zwakke schakel treft de hele groep. Ondanks het feit dat een Co9 een individuele winnaar telt, komt de groep er toch als een hecht blok uit. Daarvoor is het gezamenlijk avontuur té intens geweest.

Zijn er afvallers?

Ook al vermelden we in onze teasers dat Co9’s elementen bevat uit populaire TV-programma’s zoals ‘De Mol’ of ‘Peking Express’, toch is het nooit zo dat deelnemers definitief of tijdelijk het spel moeten verlaten. Hoogstens zal het resultaat van bepaalde proeven een invloed hebben op het comfortniveau van de reis, de hoeveelheid slaap of de intensiteit van bepaalde beproevingen.

Waarom een Co9 Boeken?

  • Een EXCLUSIEF concept
  • Een HIPPE en INNOVATIEVE activiteit
  • Een ORIGINELE en SPANNENDE formule
  • Een MYSTERIEUZE trip vol ADRENALINE
  • Een NETWERKEVENT 2.0

Heb je een Vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. We zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen.

+32 (0)56 32 54 01

info@co9.be

Proceed Booking