Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
056 32 54 01 info@co9.be

Concept

Op Zoek naar Locatie X

Bij aankomst in de luchthaven weten de deelnemers absoluut niet wat hen te wachten staat, soms zelfs niet wie de andere deelnemers zijn.

Feit is dat de max. 9 deelnemers aan een Co9 challenge gedurende 2 of 3 volle dagen aan elkaar overgeleverd zijn. Samenwerking is belangrijk, maar toch zal slechts één van hen de overwinning op stak zeken.

De anderen blijven evenwel niet met lege handen achter, maar met een rugzak vol adrenaline en fantastische herinneringen aan een tocht die het vuur in hen meermaals deed aanwakkeren… 

Tijdens dit meerdaags avontuur zullen de deelnemers zich wanen in diverse TV-producties: ‘De Mol, ‘Peking Express’, ‘Lost’, ‘Beste Vrienden’, …

Elk van de 9 etappes is totaal anders opgevat. De beproevingen zijn van diverse aard en zullen het hele deelnemersveld weten te bekoren. Nu eens zullen de sportievelingen, dan weer de nerds of degenen die goed out of the box kunnen denken een voordeel hebben. Elke etappe zal informatie verschaffen over de geheime locatie X.

Tijdens een bloedstollende finale valt enkel nog af te wachten wie de hints goed heeft geïnterpreteerd en wie de Co9 vlag als allereerste in de lucht zal steken…

De inhoud en opbouw van de Co9’s houden we bewust geheim – maar via onze FAQ wordt toch een klein tipje van de sluier gelicht.

De Co9’s bestaan in een versie van 48 of 72 uur. De organisatie probeert zichzelf vooraf steeds een beeld te vormen van het deelnemersveld en de proeven af te stemmen op de fysieke paraatheid én de sterktes van elke individuele deelnemer.

 

Proceed Booking