Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
056 32 54 01 info@co9.be

Over Co9

Netwerkconcept voor managers
en meerwaardezoekers

Tijdens een challenge van 48 of 72 uur op een geheime Europese bestemming gaan maximum 9 deelnemers – al dan niet onbekenden voor elkaar – tijdens 9 etappes op zoek naar de geheime locatie X.

Ze hebben elkaar nodig, maar zijn bovendien elkaars concurrenten. Er bestaan geen zekerheden, behalve dat de verrassingen om elke hoek loeren.

Co9 is ontstaan vanuit de schoot van Events on the Move, een evenementenbureau gespecialiseerd in teambuilding concepten voor bedrijven. 

Vaak bieden klassieke teambuilding activiteiten niet de kans om de deelnemers voor enkele dagen naar het buitenland mee te nemen. Vanuit dat gemis is Co9 ontstaan, dat spannende meerdaagse concepten op een onbekende Europese bestemming aanbiedt.

Doelgroep zijn vooral managers (middle, senior, executive) en projectteams die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en bereid zijn om in een setting zonder houvast te belanden en het beste in zichzelf naar boven te halen.

 

Proceed Booking